Σχολικές εκδρομές

Σχολικές εκδρομές

Σε ένα περιφραγμένο και ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο δροσερό δασάκι έκτασης 17 στρεμμάτων με πλατάνια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας λειτουργεί ο πολυχώρος Πράσινος Κήπος από το 2007.

Σύμφωνα με αυστηρές οδηγίες του ΕΛΟΤ ο ειδικά περιφραγμένος χώρος μας παρέχει σιγουριά και ασφάλεια στους μαθητές. Οι συνοδοί δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών αναλαμβάνουν τους μαθητές με την είσοδο τους στο χώρο μας.

Με στόχο την κατανόηση των αναγκών των παιδιών, προσφέρουμε ένα σύνολο μοναδικών δραστηριοτήτων αναγέννησης σε σώμα και πνεύμα για τους μικρούς μας φίλους. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Πράσινος Κήπος είναι ολοκληρωμένες και το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να σας υποδεχτεί, Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα και γήπεδα βόλευ.

Οι μαθητές μπορούνε να διασκεδάσουνε με ασφάλεια στον χώρο του καλοκαιρινού παιδότοπου με ειδικά διαμορφωμένο πάτωμα στα φουσκωτά και στα τραμπολίνο.

Μία έκπληξη θα περιμένει πάντα στην είσοδο του κτήματος   για το καλωσόρισμα των επισκεπτών του από τους guest star την Μίνι και τον Μίκυ!!

maskot-mikimause
IMG_1597
IMG_1722
φωτογραφία 2(10)